Optimaliseer uw website
zoekmachine optimalisatie

website tuning
= hoge positionering

Gegevens kunnen op het internet bereikbaar zijn voor klanten en ge´nteresseerden, doordat ze geplaatst (gehost) worden op web-servers die 24 uur per dag verbonden zijn met het internet en met hoge snelheid gegevens naar- of van uw bedrijf, -PC of uw klant kunnen versturen.
De meeste door ons ontwikkelde websites worden tegenwoordig gehost op onze servers. Deze servers staan in Amsterdam. Indien u wilt controleren hoe snel wij de data kunnen leveren, bel en/of mail ons. Wij sturen u dan een 10Mb of een 100Mb link die u zelf kunt downloaden en de tijd die hiervoor nodig is meten. U zult verstelt staan !

Randware Webdesign biedt een aantal standaard oplossingen voor het hosten van uw website. Het uitbesteden van uw website en de hosting vergt zodoende geen enkele technische kennis of kostbare tijd van u.

Standaard wordt ook een mailapplicatie in uw website ge´nstalleerd,
waar de wereld hun mail naar toe kunnen sturen.
U kunt altijd zelf bepalen wanneer het u uitkomt dat u de mail gaat lezen !

Indien er nu iemand een mail stuurt en daar een virus in blijkt te zitten, dan doen
onze systemen (en de systeembeheerders) er alles aan om dit virus NOOIT
bij u af te leveren.
Ook zijn er op de server de auto-responders aanwezig. Uw klant krijgt direct een retour-bericht dat zijn vraag (of bestelling)  goed is ontvangen en in behandeling wordt genomen.Eventueel kunnen er direct volgnummers of referenties worden meegestuurd in het antwoord op de ontvangen mail. En dit zelfs zonder tussenkomst van u
of een van uw personeelsleden. !

 Links
  Hosting

 

  Home 
  Websites
 Onderhoud
  Diensten
  Advies
Nieuws
Contact